skip to Main Content
06-29077576 renb@renb-administratie.nl

Let op!

Ik neem geen nieuwe cliënten meer aan wegens het steeds dichterbij komen van mijn pensionering.

Uw persoonlijke boekhouder

“Voor mij is boekhouden een spannende puzzel die ik steeds weer met plezier oplos. Het fijne ervan is dat het meetbaar is: je kunt altijd zien of het klopt.
‘Ome Jan doet het ook’ zei mijn moeder ter aanmoediging, toen ik als meisje bij het postkantoor ging werken. Hier deed ik mijn eerste ervaringen op met dienstverlening en financiën. Ik bleek het leuk te vinden én er goed in te zijn.

Met plezier begeleiden

Als ik geen boekhouder was, was ik zeker in de zorg of in het onderwijs terechtgekomen. Ik begeleid anderen met plezier bij het leren en help mensen graag bij hun boekhouding. Desgewenst leer ik hen een eigen boekhoudsysteem opzetten. Doen wat je zelf kunt is mijn uitgangspunt. Sommigen brengen de zogenaamde schoenendoos met bonnetjes bij R&B administratie, anderen voeren die zelf in. Het is maar net wat mensen zelf kunnen en willen.

Warm bad

Ik werk meer dan dertig jaar als algemeen manager, met financieel management als kerntaak. In de eerste jaren van mijn ondernemerschap werkte ik naast mijn eigen bedrijf parttime bij het Medisch Comité Nederland-Vietnam (MCNV). Een charitatieve instelling die zich richt op armoedebestrijding met gezondheid als invalshoek, voornamelijk in Vietnam en Laos. Deze organisatie zal altijd mijn hart blijven houden. Niet alleen door het charitatieve karakter, maar ook vanwege de sfeer: na al die jaren voelt het  MCNV nog steeds als een warm bad. In augustus 2014 nam ik hier met een dubbel gevoel afscheid om me geheel op mijn eigen bedrijf te richten.

Respect

Integriteit en respect zijn waarden die bij mij hoog in het vaandel staan. De mensen nemen zoals ze zijn, dat heb ik van huis uit meegekregen en doorgegeven aan mijn kinderen. Ik bewonder mensen die ergens voor staan, mensen die hun dromen navolgen. Ik weet dat ze soms een grote druk op hun omgeving kunnen leggen, maar ik denk ook dat we zulke voortrekkers nodig hebben in onze maatschappij.”

Met vriendelijke groet,

Willie Rückert-Baerents

Back To Top