skip to Main Content
06-29077576 renb@renb-administratie.nl

R&B administratie verzorgt uw complete boekhouding. Van het invoeren van de bonnen en facturen tot het doen van uw belastingaangifte en het samenstellen van uw financiële jaarverslag. Daarbij gaat R & B Administratie uit van uw wensen. Het uitgangspunt is dat u doet wat u zelf kunt of wilt doen en dat u het overige uitbesteedt. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we dat met elkaar.

Samen aan de slag

Een administratie bijhouden is voor een ondernemer verplicht. Dat neemt niet weg dat het ook nog eens heel boeiend kan zijn. Willie Rückert brengt binnen R&B administratie haar passie voor cijfers met plezier aan u over. Ze maakt duidelijk hoe belangrijk het is dat u zelf inzicht krijgt in uw cijfers, omdat ze veel zeggen over uw bedrijf. Dit doet ze op heldere wijze, waardoor u zelf steeds meer zicht krijgt op uw financiële situatie.

U kunt terecht voor begeleiding, bijvoorbeeld als u startende ondernemer bent.
Stap voor stap leert u bij R&B administratie een overzichtelijke en complete administratie op te zetten en op orde te houden. Denk daarbij aan het bankboek, de uren- en kilometerregistratie en de btw-aangifte.

Bent u al langere tijd ondernemer?
Dan kijkt R&B administratie samen met u op welke manier uw
administratie beter, makkelijker en/of overzichtelijker kan.

Back To Top